‘reset’ analitza les transformacions econòmiques i socials que vivim a Barcelona després de la crisi de la covid-19. El programa, que presenta Núria Ferré, s’emet de dilluns a divendres, a les 9 h.

En aquesta edició, el programa analitza la pandèmia des d’un punt de vista històric. El testimoni és Lluís Marí, comissari de la mostra “Epidèmies i pandèmies en la història d’Europa”, que es pot veure al Museu d’Història de Catalunya. I, a plató, en parlen Jon Arrizabalaga, historiador de medicina i investigador en la Institució Milà i Fontanals d’Investigació en Humanitats del CSIC i, a través de Skype, Coral Cuadrada, professora del Departament d’Història de la Universitat Rovira i Virgili i membre del Centre de Recerca en Antropologia Mèdica.

A més, Núria Bosch, vicepresidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, parla de la venda de tests d’antígens en aquests establiments. I, alreset cultura, el comunicador especialitzat en la matèria Andreu Rami parla de La Periferia Cimarrona, un nou espai de cultura afrocentrada al barri de Sants.