L’Hotel Royal Passeig de Gràcia ha estat el primer gran hotel del passeig en obrir les portes aquest divendres al matí. Coincidint amb l’obertura, l’hotel ha presentat el projecte Easy Life, amb el qual vol donar resposta a la nova situació sanitària. Aquest projecte, a més, busca oferir noves experiències als clients establint col·laboracions amb empreses que ofereixen activitats a la comarca.

Per ara, l’Hotel Royal del passeig de Gràcia té una ocupació mitjana del 40 % al juliol i del 25 % a l’agost. D’aquests, la majoria de clients —el 75 %— són estrangers mentre que el 25 % provenen de la resta de l’estat. A la ciutat ja han obert les portes el 10 % dels 450 hotels que hi ha. Tots van haver de tancar a causa de l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus. Tot i que el director del grup Royal Hotels Barcelona, Àlex Puig, considera que la situació actualment és “més favorable de l’esperat” considera que el sector viu moments “d’enorme incertesa”.

royal

L’obertura de l’Hotel Royal del passeig de Gràcia s’ha fet amb un acte públic aquest divendres al matí, on han participat representants polítics, empresarials i de la societat civil per visibilitzar el seu suport a la reactivació econòmica de la ciutat i l’inici de la recuperació del sector turístic. Precisament amb aquest objectiu, fa pocs dies es va presentar també el portal Marketplace, per promoure el turisme local aquest estiu 2020.