Els comerciants de la ronda de Sant Antoni reclamen una reforma urgent del carrer. Es queixen del mal estat de la via, on encara es manté la plataforma sobre la qual es va instal·lar el mercat provisional de Sant Antoni mentre s’hi feien obres de reforma. Ara que el nou mercat s’ha inaugurat i la carpa provisional s’ha retirat, els botiguers reclamen una solució per a la ronda. Temen que es quedi com està fins que no s’aprovi un nou projecte.

Una plataforma perillosa

Entre els problemes que denuncien, destaca la perillositat de la plataforma. Ha creat un esglaó entre la calçada i la vorera que dificulta l’accés, sobretot a les persones amb problemes de mobilitat. També es queixen de manca de neteja i pateixen perquè la venda il·legal es cronifiqui a la zona. Són Afegeixen que, mentre ha estat instal·lat el mercat provisional, els negocis del voltant han tingut força pèrdues.

Projecte aprovat i procés participatiu

Per tot això, els comerciants reclamen una intervenció urgent. De fet, hi havia un projecte que s’hauria d’haver començat a executar el setembre del 2018.  El pla estava aprovat i el pressupost era de 5,6 milions, però l’Ajuntament ha decidit obrir un nou procés participatiu per decidir el futur d’aquest punt clau entre Sant Antoni i el Raval.