El Recinte Modernista de Sant Pau manté una relació de proximitat amb els quatre barris que l’envolten, i també amb l’eix comercial Gaudí Shopping, de la Sagrada Família, amb el qual ha tirat endavant una promoció per a aquestes festes. Es tracta d’un cupó 2×1 per entrar al recinte per a tothom que faci qualsevol compra a les botigues adherides a l’eix comercial.

L’oferta és vàlida fins a Reis

La promoció estarà activa fins al dia de Reis, però els cupons es podran bescanviar fins a finals del mes de febrer.

Bona rebuda per part dels comerciants

Amb aquesta oferta, el recinte ideat per Lluís Domènech i Montaner i declarat patrimoni mundial per la Unesco el 1997, obre les portes als veïns i visitants amb unes condicions més avantatjoses. Tot i que col·labora amb el barri des del 2014, aquesta és la primera experiència que proposa directament l’eix comercial. Els comerciants asseguren que ho han rebut amb interès i que cal fer valdre el patrimoni modernista que tenen al voltant.

Un espai patrimonial

L’aleshores nou Hospital de Sant Pau es va construir entre 1902 i 1930. El primer estava al Raval i datava del 1401. Va ser el resultat de la fusió dels sis hospitals que hi havia en aquells temps a Barcelona i va prendre el nom d’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Des del 2009 els pavellons històrics ja no acullen activitat sanitària, desplaçada a altres construccions. Els espais restaurats acullen diferents activitats culturals i de conservació i promoció del patrimoni, de l’aportació que la institució ha fet al llarg de la història a la medicina, així com de l’obra de Lluís Domènech i Montaner.