Les botigues ja mostren la roba de la temporada de tardor. De fet els productes de rebaixes són molt escassos, tot i que encara hi ha descomptes, pels qui busquen endur-se alguna ganga d'última hora. JESÚS MILÁN "Vaig compar-me unes bambes a principis de rebaixes i uns pantalons i ara hem comprat una camisa per a la meva dona i ara s'està emprovant una faldilla per emportar-se de viatge." BÁRBARA ROS "Roba per al nen, perquè ha crescut molt i se li ha quedat petit. I la veritat és que ja està avui venim per primera vegada la veritat, la segona." MARI CARMEN ESPAÑA "Si trobes la teva talla, a vegades, trobes coses molt bé, després ja veieu torno a venir perquè tinc temps i torno a fer una ullada i és anar mirant, perquè trobes coses bé." El sector més beneficiat continua sent el de la moda, seguit pel de l'electrònica. De fet les botigues que han venut més són les de roba, sabes i complements. Tot i que enguany no ha acompanyat el temps, les vendes han pujat de forma moderada, respecte a l'any anterior. MIGUEL ÁNGEL FRAILE, secretari general de la Confederació de Comerç "Més del 70 per cent dels botiguers han venut igual o superior que l'any passat i sí, encara hi ha alguns comerciants que han fet unes vendes iguals o inferors, però tanquem la campanya amb un creixement superior d'un 2 a un 4 per cent respecte a l'any anterior." L'obertura d'alguns eixos comercials durant els diumenges, fins a les 6 de la tarda, ha propiciat també el bon ritme de les rebaixes aquest estiu.

Tot i que el temps no ha acompanyat gaire aquest estiu, la majoria dels botigues de roba han vist créixer les vendes entre un 2% i un 4% durant els darrers dos mesos de rebaixes respecte al mateix període de l’any passat.

Durant aquest darrer cap de setmana de rebaixes, queda ja poc estoc rebaixat i la disponibilitat de talles és mínima. Tot i això, encara hi ha compradors que busquen gangues d’última hora.

L’ampliació d’horaris d’obertura, incorporant-hi els diumenges fins a les 18 h als eixos comercials de les zones més turístiques de la ciutat, ha estat un factor que també pot haver contribuït a l’augment de les vendes.