Taula per sopar

Aquest diumenge va ser el primer dia que es van poder tornar a servir sopars als restaurants, i això va donar un altre impuls a les reserves en línia. El portal especialitzat El Tenedor va registrar, a Catalunya, un augment del 34 % en el nombre de reserves d’aquest primer diumenge de reobertura comparat amb el diumenge anterior. Un 18 % de les reserves van ser per sopar.

Barcelona és la ciutat que va registrar un creixement de reserves més gran, sobretot a les zones del Poblenou, la Barceloneta, el Port Vell o Montjuïc. Segons El Tenedor, això s’explicaria perquè el bon temps va fer que la gent preferís estar més a prop de la costa. També van notar un increment de reserves, però menys acusat, el locals de Ciutat Vella, el Born i l’Eixample.

Les nou, l’hora més sol·licitada per sopar

Un 44 % de les reserves es van fer per a les nou de la nit, mentre que un 39 % van preferir les vuit, i només un 5 % van triar les 10, tot i la fi del toc de queda. A més, un 62 % de reserves es van fer tres dies abans i un 38 % ho van fer amb encara més antelació.