L’empresa Frankfurt’s Casa Vallès, propietària entre d’altres del Frankfurt Pedralbes, ha adquirit la fàbrica Embotits Viver, de Valls, per solucionar els problemes de subministrament. La companyia, que ha hagut de tancar tots els seus establiments, ha iniciat aquest dijous la producció dels seus productes i té previst obrir progressivament els locals a partir de mitjans de la setmana vinent.

Una operació per garantir la qualitat i la distribució dels productes

Segons informa Casa Vallès en un comunicat, amb aquesta “adquisició estratègica” l’empresa passa a tenir “tot el control sobre la qualitat, fabricació, distribució, i consum dels seus productes”. En el mateix comunicat, ha volgut agrairel suport i confiança a tota la gent que ens ha donat suport en aquest entrebanc aliè”.

Els establiments veïns “fan l’agost”

El tancament provisional del Frankfurt Pedralbes ha estat una mala notícia per a l’empresa i els clients, però en canvi hi ha qui n’ha sortit beneficiat. El Frankfurt Leo Boeck, situat a tocar del Pedralbes, ha vist com el seu local s’omplia aquest dies, gràcies en bona part pels clients de l’establiment de Casa Vallès.