Quatre associacions de comerciants de les Corts han organitzat la primera ruta Salut i Bellesa del districte. Hi participen 57 establiments dels tres barris de les Corts que ofereixen promocions i descomptes fins a l’11 de novembre. L’objectiu de les entitats és que els veïns coneguin els comerços de proximitat de la zona, però també els dels altres eixos comercials propers.

Descomptes en salut i bellesa

El punt en comú de les ofertes és que estan relacionades amb la salut i la bellesa, tot i això, hi participen establiments de tot tipus: des de farmàcies, a centres terapèutics, fruiteries i restaurants. La Farmàcia Carlota Torres, de l’eix Mirall de Pedralbes, realitza als seus clients una anàlisi gratuïta de la pell, mentre que el centre terapèutic Kaizen ofereix una segona visita sense cost, el que pot arribar a representar un estalvi d’uns 55 euros. D’altres, com el Club Esportiu Mediterrani, es promociona amb la matrícula gratuïta i dues invitacions en el moment de la inscripció.

Una iniciativa nova

És la primera vegada que es duu a terme una iniciativa amb la participació dels quatre eixos comercials del districte: l’Eix Comercial Sants-les Corts, que celebra 10 anys, l’Associació de Comerciants i Empresaris el Cor de les Corts, l’Associació de Comerciants el Mirall de Pedralbes i l’associació de comerç Les Corts Comerç 08028. En total són 57 establiments. La Lourdes García és la dinamitzadora d’El Mirall de Pedralbes i assegura que l’objectiu és acostar les botigues als veïns del barri, però també que aquests puguin desplaçar-se fins a altres eixos comercials del districte per descobrir l’oferta comercial que hi ha. Els organitzadors asseguren, a més, que amb la iniciativa es vol promoure el benestar del veïns.