L’arribada del mes de juliol, habitualment, també anuncia l’estrena de la temporada de rebaixes d’estiu. Aquest cap de setmana un dels eixos comercials neuràlgics de Barcelona, el Portal de l’Àngel, no s’ha acabat d’omplir de compradors, però sí de persones passejant-hi. Aquestes rebaixes són les primeres en què botigues i centres comercials podien obrir després de la pandèmia, ja que al gener no van poder-ho fer per les restriccions que hi havia vigents a Catalunya.

Malgrat l’empitjorament de les dades de la pandèmia, barcelonins i turistes han sortit al carrer per fer una ullada als descomptes. Les ofertes i les promocions, però, no han estat suficient reclam per a aquells qui s’han apropat fins al centre. La queixa generalitzada dels pocs ciutadans que s’han animat a comprar és que els descomptes no eren prou competitius.

El tercer festiu obert de l’any a Barcelona

Després de molts mesos amb restriccions, les rebaixes suposen un altre intent per reactivar l’activitat comercial. Precisament, aquest primer diumenge de juliol és un dels dies festius en què es permet l’obertura de les botigues.