compres de Nadal al Portal de l'Àngel

La imatge de comerços plens de compradors que deixen els encàrrecs de Nadal fins a última hora ha canviat a causa de la pandèmia. Les hores prèvies a la nit de Nadal, al centre de Barcelona molta menys afluència de persones.

Més passejos que compres d’última hora

Molts dels comerços del Portal de l’Àngel estaven buits o tancats. Els pocs vianants que s’hi trobaven passejaven gaudint de les decoracions i llums de Nadal. Això sí, també hi havia els habituals compradors d’última hora, tot i que molts menys que altres anys. De fet, a quarts de vuit del vespre moltes botigues de l’avinguda ja havien abaixat la persiana.

Cues per una safata d’embotits

Bona part dels bars i restaurants de la rambla del Poblenou també han optat per tancar aquesta nit de Nadal i no fer comandes per emportar-se. El restaurant Can Recasens avui no pot servir taules, però la botiga els ha salvat la nit. Fa tot just un mes, arran de la crisi de la covid i les restriccions, van decidir ampliar i potenciar aquesta part del negoci per compensar les pèrdues. Aquest vespre molts clients habituals han fet cua a la botiga d’embotits i formatges per recollir les comandes per al sopar. Avui han treballat gairebé tots el membres de la família Recasens, que ja fa generacions que és a la Rambla, per poder assumir les més de cent comandes de safates d’embotits i formatges.