Des de primera hora es podien veure cues per entrar al parc. És una imatge que s'ha repetit durant tot l'estiu. Hi han passat un total de 447.531 persones, 60 mil més que l'any anterior. Un augment que també s'ha notat en el nombre de socis del Tibiclub, el passi de temporada ja té més de 76.000 abonats. "Nosaltres ens vam fer socis aquest estiu, perquè el petit va venir amb l'escola i li va agradar molt." "Tinc quasi 40 anys, fa casi 20 que sóc soci i venim aquí molts dissabtes i diumenges, passar el dia en família. És un gran lloc, està molt bé." "Venim unes quatre o cinc vegades inclús a l'hivern, perquè, com que obren a les 12, el solet del migdia està molt bé." Un dels possibles motius d'aquests bons resultats és l'estrena de la nova atracció: el Giradabo. És la nova roda panoràmica de més de 20 metres de diàmetre que es va estrenar a l'abril i que permet gaudir de vistes com aquesta. Sense oblidar l'encant de les atraccions de sempre, un clar atractiu per als petits i per als no tan petits. "Penso que es un parc que és familiar però no només per a la mainada, també per als adults." "Jo vinc el dia a passar el dia amb els nens petits però jo vinc a passar-m'ho bé, també." Una de les novetats d'aquest any ha estat gastronòmica: des del juliol el parc en col·laboració amb la Fundació Alícia, ofereix menús sans i equilibrats amb el lema "Menja sa, menja divertit".

Les dades confirmen la tendència a l’alça en el nombre d’assistents al parc, que ha passat dels 296.800 de 2011 als 447.500 actuals. Els socis del Tibiclub, que permet entrar al parc sempre que es vulgui per 48 euros per persona o 16 euros per família, han augmentat significativament. Entre el 2011 i el 2013 el nombre d’abonats va pujar en uns 2.000 anuals. Aquest 2014 la crescuda ha estat d’11.000 socis.

El parc atribueix aquests bons registres a les novetats del parc, com la nova roda, el Giradabo, estrenada l’abril passat. Aquest juliol es va celebrar la tercera edició del festival de màgia Tibidabo Màgic, i el personatge de dibuixos Gerónimo Stilton ha estat present al parc amb un musical i una cavalcada.

En l’àmbit gastronòmic, el Tibidabo ha apostat recentment per una col·laboració amb la Fundació Alicia, mitjançant la qual ha convertit el restaurant de l’espai Aeroport en un establiment destinat al menjar sa.

Les dades són especialment positives després que l‘any 2011 es va produir una davallada important en el nombre de visitants al parc per l’accident que va causar la mort d’una noia de 15 anys a l’atracció El Pèndol, que ja es va desmuntar.