La papereria Raima, situada al carrer Comtal, al barri Gòtic, ha recuperat part dels murs originals de la finca, construïda al segle XVI. De fet, l’edifici està catalogat com a bé d’interès patrimonial i una de les parts pràcticament intocables és la façana.

La Núria Raja, gerent de la botiga, ha explicat que la intenció és que la finca es mantingui com més autèntica millor. Per això, després de dos anys de reforma, han tret el guix que hi havia a sobre de les pedres originals amb què es va construir l’edifici, originàriament d’ús residencial.

Raima

Raima ofereix un catàleg de 30.000 productes, ara repartits en cinc plantes (la sisena és un terrat) i agrupats per temàtiques. El paper continua sent el seu material essencial i tenen més de 3.000 tipus per escollir, molts procedents d’altres països.

32 anys com a papereria de referència

Al 1986 va obrir portes al Gòtic com a botiga especialitzada i 32 anys després han decidit reformar-la per consolidar-se com a botiga de referència. A més, a banda de vendre productes, els propietaris volen reservar la cinquena planta per a activitats especials.

En Nil Muntaner serà l’encarregat de gestionar la programació i ha detallat que es preveuen fer xerrades amb artistes, mostres i tallers, en funció de la demanda.

Raima