Aquesta pastisseria de tota la vida al barri de Sant Antoni es prepara per acontentar les peticions del seus clients per a la castanyada, que ja tenim al damunt. Els panellets ocupen aquesta setmana les primeres files dels aparados. Demandes cada cop més variades. Ja queda lluny aquella època en què l'oferta es concentrava en els panellets de pinyons, d'ametlla o de coco. Malgrat tot, els de sempre continuen liderant el rànquing de vendes. JAUME BERTRAN, propietari del Forn Mistral "La gent demana els clàssics i de tant en tant algún de xocolata, bolets, van variant una mica però sempre la base és el clàssic. El 90% de les vendes és del clàssic." Aquests dies els veritables centres d'operacions són sens dubte els obradors on la feina s'ha incrementat notablement des de ja fa dies. JAUME BERTRAN, propietari del Forn Mistral "Aquí ho fem tot. Des del masapa als panellets, els coem, els venem, tot. Cada panellet necessita un massapà detreminta i s'ha de saber fer aquest massapà." La castanyada continua mantenint-se com una de les grans cites tradicionals de l'any, tot i el fort arrelament en els darrers anys d'altres festes arribades de més lluny. Pert cert, que els preus continuaran oscil·lant entre els 40 i el 52 euros per quilo.

Forns i pastisseries es preparen per acontentar les peticions del clients de cara a la castanyada. Els panellets ocupen aquests dies les primeres files dels aparadors. La demanda dels clients cada cop és més variada i ja queda lluny aquella època en què l’oferta es concentrava en els panellets de pinyons, d’atmetlla o de coco. Malgrat tot, els de sempre continuen liderant el rànquing de vendes. El propietari del Forn Mistral, Jaume Bertran, explica que el 90 % de les vendes és del panellet clàssic. Els preus es continuaran mantenint entre 40 i 52 euros per quilo.