És una de les 125 habitacions que estan reservades, des de fa un any, per als congressistes del Mobile World Congress. El Palace, és dels pocs hotels de Barcelona que bloquegen TOTES les habitacions per al congrés. Les tarifes són una mica superiors a les que s'apliquen en temporada alta, a partir dels 400 euros fins a aquesta suite de 5.000 euros la nit. L'hotel reforçarà el servei i pararà especial atenció a les sol·licituds dels congressistes. FÁTIMA SOLER, subdirectora de l'Hotel Palace "Temes com per exemple la connexió Wi-Fi és molt important per aquest tipus de client o el servei de planxa per quan han d'assistir a sopars doncs que sigui ràpid." La mateixa situació, de ple absolut, viu l'Hotel Plaza Catalonia. ALÍCIA SERRA, directora comercial Hotel Catalonia Plaza "Absolutament totes i fa ja molt temps que tenim totes reservades, cada any quan acaba un any ja tenim les del any següent ja reservades, és a dir, el 2016 ja ho tenim tot ple." El Majestic dedica el 85 per cent, de les més de 300 habitacions que té, al Mobile. Diuen que el client del congrés, de perfil professional, és molt més còmode de portar, això sí, tota la plantilla, 260 persones, treballarà aquests dies a ple rendiment per intentar que al congressista no li falti de res. L'esdeveniment s'espera en el sector amb candeletes per a la facturació del mes de març, que no és de les millors de l'any per als hotels de la ciutat. SANTIAGO MARTIN, responsable de comunicació Hotel Majestic "Para nosotros seria mucho mejor que se hiciera en enero o en febrero porque son los meses de temporada más baja pero se celebra a principios de marzo que también esta bien." Aquest tornarà a ser un Mobile world Congress de rècord. Fins a 90.000 persones ocuparan hotels i apartaments a tota la ciutat.

Fa 10 anys que els hotelers de la ciutat gaudeixen d’un ple absolut gràcies al Mobile World Congress. L’organització bloqueja les habitacions que cada hotel ofereix per al congrés, però la majoria acostuma a deixar un 10% lliure, per si algun client habitual vol fer una reserva just els dies de la cita mundial del mòbil. Un cop bloquejades les habitacions, aquestes s’ofereixen als congressistes i no és fins a unes setmanes abans de la cita que els hotels coneixen la identitat dels inquilins.

Els clients del Mobile són força agraïts: surten a primera hora i, quan tornen a la tarda, acostumen a tenir les activitats programades per les seves empreses. A la nit és quan més es treballa, perquè els hotels acostumen a realitzar reserves per a restaurants o espectacles.

Un altre dels serveis més buscats pels congressistes del Mobile és la Wi-Fi. Una bona connexió a Internet és essencial per als professionals del món del mòbil, així que fins i tot hi ha pàgines que confeccionen un rànquing de les millors connexions als hotels de la ciutat.

Enguany alguns hotels també han reforçat la seguretat per tal d’evitar ensurts d’última hora.