Veïns i l’associació Raval Rebel han ocupat aquest dijous l’Oficina de l’Habitatge de Ciutat Vella, a la plaça de Salvador Seguí. Asseguren que han promogut l’acció de protesta perquè fa 100 dies que van demanar una reunió amb el director de l’oficina i encara no els l’han concedit. Denuncien el mal estat del bloc d’habitatges del carrer d’en Santcliment, 15, al Raval. Aquesta finca és propietat d’un fons voltor. Algunes famílies hi viuen sota l’amenaça de desnonament.

Segons assegura l’entitat Raval Rebel, l’Oficina de l’Habitatge s’ha compromès a fixar un dia per a la trobada entre veïns i director, una data que els comunicaran “en un termini màxim de 24 hores”. Una de les sol·licituds dels veïns, però, és que aquesta reunió es dugui a terme, com a màxim, en els pròxims set dies.

Representants de l’associació Raval Rebel han informat a betevé que, en cas de no rebre resposta en el termini fixat, tornaran a ocupar l’Oficina de l’Habitatge de Salvador Seguí “durant tots els dies que calgui”.