acampada oci nocturn

El sector de l’oci nocturn ha decidit mantenir l’acampada a la plaça de Sant Jaume que van iniciar el passat dilluns. Després de l’anunci del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimón, de noves mesures per evitar contagis, el col·lectiu entén que no poden obrir, però demanen un pla de rescat urgent.

Una quarantena de persones continuen acampades a la plaça de Sant Jaume amb tot el necessari: Tendes d’acampada, un punt d’avituallament, personal de seguretat i cabina de DJ. Fa una setmana que va decidir iniciar l’acció per la marxa endarrere de la Generalitat a permetre l’obertura del sector. “Som discoteques i sabem que no podem obrir. Per això demanem un pla de rescat com s’ha fet a tota Europa” diu Ramon Mas, secretari general del Gremi de Discoteques. Calculen que necessitaran més de 180 milions d’euros per cobrir les pèrdues.

Aquest diumenge, a la tarda, han organitzat una botifarrada popular. El sector també prepara noves activitats reivindicatives i festives per a la propera setmana.