coworking illa

Les Corts disposa d’un espai de “coworking” que uneix en el mateix espai un centre comercial, hotels, oficines i espais diàfans. El nou concepte de lloc de treball s’inaugura aquest dijous amb el nom d’Illa&Co a l’edifici de L’Illa Diagonal.

L’espai disposa de més de 1.000 metres quadrats i la meitat dels llocs ja estan ocupats. Els promotors destaquen que la inauguració del lloc de cotreball permetrà ampliar l’oferta d’espais d’oficines a les Corts. Més de 14 empreses ja han reservat algun espai en aquesta ubicació a L’Illa Diagonal. El disseny és obra de Savills, així com la gestió i la comercialització.

Gairebé un centenar d’espais de treball

L’Illa&Co disposa de 92 espais de treball que es distribueixen en 25 despatxos, sales de reunions i un espai anomenat Sala Àgora, que servirà per fer formacions i presentacions per a més de 40 persones.

Anna Gener, CEO de Savills Barcelona, ​​ha explicat que la particularitat d’espais com L’Illa Diagonal permeten enriquir el dia a dia de les noves formes de treball i que “són una tendència” als centres financers de la ciutat.