Els seguidors de la dieta cetogènica ja tenen una nova proposta al mercat, un forn de pa Keto, on comprar pa, dolços, pastissos i pastes salades baixos en hidrats de carboni i sense sucre. Es tracta d’un nou forn Keto a Vallcarca, que de moment només ven per internet: Impossible Bakers.

“Trobàvem a faltar el factor del plaer, de gaudir menjant tot i seguir aquest estil de vida”, explica Mariona Comas, cofundadora i CEO del projecte. Els impulsors d’Impossible Bakers han preparat una carta de 30 productes, per tal d’ampliar les possibilitats d’aliments Keto a triar.

Trobàvem a faltar el factor del plaer, de gaudir menjant, tot i seguir aquest estil de vida”
Mariona Comas, cofundadora i CEO Impossible Bakers

El pa Keto, un dels productes estrella

De moment, l’aliment amb més acceptació és el pa Keto. En tenen més d’una desena, elaborats artesanalment i sense conservants, amb ou, mantega, llavors i fruita seca. Precisament, molts dels seguidors d’aquest tipus de dieta deixen de menjar-ne, per la poca oferta de pans baixos en hidrats de carboni.

Aquest és un dels pans d’Impossible Bakers, és de llavors, alt en fibra, baix en sucres i sense gluten ni lactosa

Els productes estan ensucrats amb eritritol i estèvia. Segons el xef del projecte, Gustavo Catena, l’eritritol és un edulcorant d’origen natural, molt segur alimentàriament. “El porten les pastes de dents, per exemple; el poden consumir els nens”, explica. I estan elaborats sense farina de blat. És per això que són aliments aptes per a celíacs i diabètics.

Tot i que Impossible Bakers ha nascut com a marca digital, amb l’objectiu d’arribar al màxim de públic, els seus creadors ja estan pensant a obrir una botiga física. També aniran llançant de mica en mica novetats a la carta d’aliments. Ara, per exemple, han estrenat els pastissos de pastanaga.