Foto: Laura Guerrero

Barcelona Activa ha posat en marxa un nou recurs per connectar les empreses amb oportunitats d’innovació i oferir les seves solucions a reptes socials, mediambientals i econòmics. La plataforma s’ha presentat amb el nom de Connectio.

Quatre reptes empresarials

Els primers quatre reptes empresarials presentats són la cerca d’una mobilitat sostenible dels treballadors d’una empresa, el càlcul de la petjada de carboni d’un projecte de reparació de iots per tal d’agilitzar el procés de càlcul i automatitzar-ho, com impulsar la sostenibilitat dels hàbits personals d’una plantilla o com millora la vida de les persones amb dependència.

17 connexions entre “start-ups” de diferents sectors

Cadascuna de les quatre empreses ja ha rebut la proposta de diferents “start-ups” i s‘han creat fins a 17 connexions. Ara, analitzaran quina és la proposta que trien. Barcelona Activa, que cada any acompanya i assessora al voltant de 12.000 d’”start-ups” i pimes, podrà redirigir-les a Connectio perquè puguin connectar i oferir els seus serveis a d’altres empreses, a través de la nova plataforma, accelerant l’arribada al mercat dels seus productes o serveis.