La Sagrada Família ha estrenat un Mercat de Pagès amb productes de proximitat i de temporada. Es tracta d’un tipus de comerç sense intermediaris, amb productes de quilòmetre zero i ecològics de petits productors del territori. La jornada ha anat acompanyada d’un seguit d’activitats orientades als públics de totes les edats.

A partir d’ara, el mercat serà quinzenal i ja estan programades totes les dates fins al mes de juny. D’aquesta manera, els veïns de la Sagrada Família podran gaudir dels productes que els ofereixen directament els pagesos que els cultiven. L’emplaçament del mercat es troba a la cruïlla amb el carrer de Provença, al costat del punt de l’avinguda de Gaudí del mercat tradicional, i assegura una oferta farcida d’aliments frescos acabats de collir.

Per celebrar aquesta primera edició a la Sagrada Família, la Xarxa de Consum Solidari i altres entitats del barri han organitzat una exposició sobre els camps de maduixes i un tast. Al migdia s’ha fet un brindis i han acollit un dinar popular amb una paella vegana per set euros. Tampoc no hi ha faltat una activitat dirigida als més petits, amb un conte sobre les taronges.

Aquest és el vuitè punt de Barcelona que acull una edició del Mercat de Pagès que fa una dècada que està present a la ciutat.