Organitzada pel Clúster Gourmet de Catalunya, la III Nit del Gourmet ha aplegat una cinquantena d’empreses alimentàries fabricants de productes que excel·leixen per la seva qualitat. Una trobada entre productors i distribuïdors que ha tingut com a colofó l’entrega dels Premis Gourmet.

El Clúster Gourmet de Catalunya ha organitzat la tercera edició de la Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes, que pretén potenciar els productes dels associats. Ha aplegat mig centenar d’empreses, entitats i personalitats del món del gurmet. L’exposició de productes i novetats, oberta a distribuïdors i compradors nacionals i internacionals, ha precedit l’entrega dels Premis Gourmet.

L’empresa Galetes Trias ha estat reconeguda amb el Premi a la Trajectòria EmpresarialPatates Torres ha estat distingida amb el Premi al Creixement Empresarial mitjançant la Innovació mentre que Can Bech, que elabora melmelades i salses dolces per maridar amb formatges i patés, ha rebut el Premi al Creixement Empresarial mitjançant la internacionalització. La xef Carme Ruscalleda, finalment, ha estat distingida amb el Premi Gourmet Català de l’Any.