El local està ubicat el rovell de l’ou de la Rambla, al número 120, on havia els històrics magatzems Sepu. Són 1.200 metres quadrats que recreen el més pur estil NBA, amb pantalles multimèdia on reviure les millors jugades de les grans estrelles de la Lliga i amb molts seients encarats cap al “jumbotron”, els gran marcador central característic dels grans pavellons.

No s’hi podran veure els partits en directe, per la diferència horària, tot i que els impulsors de l’establiment planegen fer esdeveniments especials coincidint amb els moments culminants de la temporada, per exemple, quan es jugui el play-off final. Això sí, l’NBA hi enviarà imatges de cada jornada de Lliga.

La proposta també busca la interacció del visitant, que podrà comparar-se en alçada, palmell i planta del peu amb els millors jugadors de bàsquet del món. Per als fans, el local té exposades fotografies, samarretes i pilotes signades per jugadors. D’aquesta part més museística, la perla és una samarreta signada d’una de les llegendes de l’NBA, l’aler dels Boston Celtics Larry Bird. Tot i que encara no està en marxa, també hi haurà un espai de botiga, on es podran comprar samarretes i altres objectes de la millor lliga de bàsquet del món.

El menú serà típicament americà, amb els plats habituals de les graelles nord-americanes, però amb tocs de cuina oriental i saludable. El restaurant el gestiona la cadena de restauració catalana AN Grup, que ha contractat un centenar de persones per fer funcionar el restaurant amb una capacitat per a unes 250 persones.

El portaveu d’AN Grup, David Romero, explica que l’NBA va triar Barcelona per obrir el seu primer restaurant temàtic a Europa perquè la ciutat complia moltes de les característiques requerides: “és una ciutat cosmopolita, molt de bàsquet i amb un potencial comercial i una marca pròpia molt importants.”

Després de l’obertura a Barcelona, l’NBA té intenció d’estudiar altres localitzacions per ampliar la seva presència al mercat. AN Grup gestionarà com a mínim dos restaurants, més a d’altres ciutats de l’estat. Fins ara, fora dels Estats Units, només hi havia un altre local d’aquestes característiques, concretament a Manila, a les Filipines.