La firma japonesa Muji aposta per Barcelona. Aquest 30 de novembre ha obert portes a l’antic edifici de La Unión i El Fénix, al número 21 del passeig de Gràcia, una botiga insígnia o ‘flagship’ de més de 1.200 m2 comercials repartits en tres plantes. A l’establiment s’hi poden trobar tots els productes de la marca i també cosmètica i alimentació japonesa. Muji hi ha invertit tres milions d’euros.

botiga muji passeig de gracia interior

La botiga serà la més gran que la firma té a Europa i respon a l’estratègia de Muji d’obrir establiments de referència a les principals ciutats del món. La botiga té a la venda les col·leccions de moda per a dona, home i nens i també ofereix productes de bellesa, mobiliari, cuina, articles per a la llar, menjar i llibres.

Altres macrobotigues instal·lades al passeig de Gràcia

Hi ha altres cadenes internacionals que han apostat per Barcelona a l’hora d’instal·lar la botiga insígnia. És el cas d’H&M que va obrir un local de 5.000 m2 al número 11 del passeig de Gràcia, el 2017 i que es va convertir en la botiga més gran d’Europa de la cadena sueca. També al mateix carrer va aterrar l’any passat la cadena japonesa Uniqlo que va instal·lar-se amb una macrobotiga, la primera de l’empresa a tot l’Estat.