Entrada Mobile World Congress

L’organització del Mobile World Congress (MWC) no ofereix reemborsaments als expositors que cancel·lin la seva participació a la fira, prevista del 28 de juny a l’1 de juliol. En un comunicat breu, la GSMA assegura: “No oferim reemborsaments perquè l’esdeveniment continua endavant”. En les últimes setmanes, algunes multinacionals com Sony, Nokia, Ericsson o BT han renunciat a participar presencialment en el certamen.

L’organització desenvolupa formes de “modificar l’experiència en el MWC”

Els organitzadors, però, també reconeixen que la planificació en una pandèmia és complicada. Asseguren que fan avaluacions i ajustos constants de la situació i que seguiran “comunicant novetats amb freqüència”. L’organització assegura que estan treballant en opcions i desenvolupant formes de “modificar la seva experiència en el MWC”. “Estem treballant amb els clients perquè puguin participar en la forma que més els convingui i els permeti, en el seu cas, conservar les inversions per al MWC22 i MWC23“, afirmen.

La crisi del coronavirus ja va obligar a cancel·lar l’edició del 2020. L’organització, però, treballa per celebrar la fia de forma presencial aquest 2021 tot i la pandèmia. Fa uns dies va presentar un pla de salut amb els requisits i les normes de seguretat que estaran vigents per poder entrar al recinte.