Probablement no és casual la ubicació escollida per la marca per instal·lar aquesta carpa. Des de fa tres anys per aquestes dates Samsung obre un estand a la plaça de Catalunya i l’instal·la just davant de la botiga del seu competidor més directe,  la companyia nord-americana Apple, que de fet, no participa en el Mobile World Congress i, per tant, aquells dies té poca presència els carrers, un fet que aprofita Samsung.

Aquest any, l’empresa coreana ha apostat fort pel Mobile World Congress. Durant la cita tecnològica hi presentarà el seu nou dispositiu, el Samsung Galaxy S9. Aquest no serà l’únic mòbil que es presentarà aquestes setmanes a Barcelona, també ho faran altres marques com Huawei.

La iniciativa, que no és el primer any que es fa, no ha agradat a la CUP. A través d’un tuit, María José Lecha s’hi ha mostrat en desacord i ha assegurat que aquest espai de Samsung és un símbol més que aquests dies Barcelona queda ocupada al servei del congrés de mòbils. La regidora de la CUP es pregunta si és necessari que les marques també s’instal·lin en llocs públics si ja tenen la Fira de la Gran Via.