El Mobile World Congress d’aquest any serà molt diferent als que s’han celebrat fins ara a Barcelona. A banda de l’ajornament del certamen a finals de juny, la situació de pandèmia marcarà una edició en què el nombre de visitants serà molt inferior al d’altres convocatòries. L’Ajuntament preveu que només hi haurà entre un 10 i un 15 % de visitants. Això vol dir que si en la darrera edició, la del 2019, es va assolir la xifra rècord de 109.000 persones, en aquesta edició, del 2021, se situaria en unes 15.000.

Aquestes són les previsions amb les quals treballa el consistori i que ha transmès a les organitzacions de taxistes en una reunió que es va celebrar fa pocs dies. Segons han explicat en una entrevista al programa ‘reset’, de betevé, el coordinador d’Elite Taxi, Tito Álvarez, i la presidenta de l’Agrupació Taxi Companys, Jenny Alayo, va ser la mateixa presidenta de l’IMET, Rosa Alarcón, la que els va explicar la retallada de visitants al saló.

“El Mobile es farà, segur”

Segons ha explicat Tito Álvarez, Alarcón els va dir que el Mobile “es farà, segur”, a diferència de l’edició anterior que es va haver de suspendre per la pandèmia, però “no a la màxima capacitat”. Álvarez valora positivament que es faci el certamen. “Ja és un signe de recuperació que la fira arranqui”, assegura. Tot i això, per Alayo, la situació del taxistes és “d’incertesa” i no servirà per activar la recuperació del sector.