París, Sydney o Nova York... són les ciutats estrella per passar el Cap d'Any. Els últims anys, però, Barcelona s'ha anat fent un lloc destacat dins aquesta llista. I és que aquests dies la ciutat és plena de turistes, molts asseguren que aquest any han triat Barcelona... pel temps. "Estàvem esperant la neu, però no hi havia neu. Per això vam decidir venir a Barcelona." "Havíem reservat en una muntanya d'Itàlia, però vam haver de cancel·lar el viatge i després vam decidir venir aquí i conèixer Barcelona." De motius, però, n'hi ha per a tots els gustos, tot depèn d'a qui ho preguntem. "És el meu primer cop aquí i és realment sorprenent. M'encanta la ciutat i l'arquitectura i l'art. Teníem curiositat per veure tot això." "Molta gent de la Xina coneix la ciutat, i molts ens van dir que Barcelona és molt bonica." Barcelona s'ha consolidat com a destinació turística per Cap d'Any. Mostra d'això són els hotels i apartaments de la ciutat, que aquests dies registren una ocupació de fins al 95%. Les vacances, però, són curtes, i molts ja comencen a enfilar el camí cap a casa. Alguns, però, asseguren que tornaran l'any vinent.

Aquests dies l’ocupació hotelera frega la plena ocupació i se situa al 95 %. Els hostes són turistes que volen passar la nit de Cap d’Any a Barcelona, una destinació cada cop més triada pels viatgers. En el rànquing té davant encara altres ciutats com Nova York, París o Sydney.

Entre els motius per triar Barcelona hi ha la bona temperatura, però també la popularitat de la ciutat, la seva arquitectura o la gastronomia. Les vacances, malgrat tot, són curtes i aquesta tarda ja n’hi havia molts que tornaven cap a casa. D’altres, en canvi, aprofitaran per quedar-se a la ciutat tot el cap de setmana.