Nadal deixa pas a les rebaixes. Tot i que algunes botigues ja fan descomptes des de fa dies, aquest és el tradicional primer cap de setmana de rebaixes. Els centres comercials, però, expliquen que l’afluència de compradors és esglaonada i que les ofertes s’han fusionat amb les devolucions de regals.

D’altra banda, la pandèmia tampoc els ho ha posat fàcil. Actualment es mantenen les restriccions d’aforament al 70 % i molts consumidors prefereixen evitar anar a les botigues.

La gent té una mica de por d’anar a les botigues i, per això, fan compres en línia”
José Miguel Requena, The Body Shop

Tot i això, els comerciants esperen seguir amb la dinàmica d’aquesta campanya de Nadal, que ha estat millor que l’any passat, i acabar l’estoc. De fet, el petit comerç de la ciutat encara aquesta etapa amb optimisme i preveu que se superin les vendes prepandèmia i que la facturació augmenti un 10 % respecte al gener del 2020.

Els comerços han obert tots els diumenges de desembre, excepte el de Sant Esteve, per aprofitar la campanya de Nadal i aquest diumenge tornaran a aixecar la persiana per donar impuls a aquest primer cap de setmana de rebaixes.