El poder d’atracció del Mercat de Sant Antoni és un fet. El teixit comercial del barri va confirmar, coincidint amb el primer aniversari de l’equipament, que les visites als comerços dels entorns del mercat s’havien disparat en 10 milions de persones. Ara és l’Ajuntament qui xifra en sis milions el volum de visitants que el mercat ha rebut des que va obrir portes.

12 mesos després de la inauguració la xifra mitjana de visitants s’ha estabilitzat al voltant dels 400.000 mensuals. Segons el consistori, el nou mercat ha tornat a atreure públic d’arreu de la ciutat que havia deixat d’anar a les carpes provisionals.

Solució a les goteres dels Encants

El regidor de Mercats, Agustí Colom, assegura que ja s’ha trobat una solució definitiva al problema de les goteres que ha afectat les parades dels Encants quan ha plogut. “La voluntat de conservar l’estructura patrimonial i les obertures decoratives ha provocat que es filtrés aigua en determinats episodis de pluja”. Ara es cobrirà amb un material que “permet tancar sense afectar la visibiliat del patrimoni”. Les obres s’iniciaran properament i sense interrompre l’activitat comercial.