El nou Mercat de Sant Antoni ha rebut un total de 2.278.000 visitants en els seus primers tres mesos de funcionament,

segons informa l’Ajuntament. El recinte ja va rebre un gran nombre de visites el dia de la inauguració, al maig, en què va arribar a superar les 60.000. Ara les visites diàries s’han estabilitzat al voltant de les 20.000 entre setmana, 30.000 els dissabtes i 15.000 els diumenges.

De fet, el consistori ja va constatar l’interès per la remodelació del mercat durant el primer mes d’obertura, quan van entrar-hi més d’un milió de persones. 

Desmuntatge carpes provisionals

Des de mitjan d’agost, s’estan desmuntant les carpes provisionals on es van ubicar les parades del mercat durant els nous anys que ha durat la remodelació de l’equipament. S’ha començat per la carpa del carrer d’Urgell, entre Tamarit i Floridablanca, on se situava el mercat dominical. Es preveu acabar completament les tasques de retirada d’aquesta carpa a finals de setembre i continuar amb les de la ronda de Sant Antoni fins al novembre.

Noves modificacions a la superilla de Sant Antoni

Paral·lelament a l’obertura del mercat, també continua avançant la transformació dels voltants del mercat. A finals d’any, amb un pressupost de 3,3 milions d’euros, l’Ajuntament preveu reurbanitzar l’entorn dels carrers del Comte Borrell i el de Tamarit així com ampliar les voreres de davant de les escoles Sagrat Cor i Ferran Sunyer. També es col·locarà nou mobiliari urbà i es convertirà en plataforma única els carrers Borrell (entre la Gran Via i Floridablanca) i Tamarit (entre Viladomat i Calàbria)L’objectiu és continuar pacificant la zona, una demanda reiterada pels veïns.