Després d’un mes tancats per les mesures sanitàries, els organitzadors del Mercat Dominical han confirmat a betevé que la flexibilització de les restriccions sanitàries els permetrà reobrir el diumenge 14 de febrer. La reobertura coincideix amb la jornada electoral, en què, per primera vegada, el Mercat de Sant Antoni s’estrenarà com a macrocol·legi electoral amb quatre punts de votació en una mesura que està dissenyada per esponjar l’afluència de votants als col·legis electorals habituals.

Els paradistes descarten que aquesta coincidència suposi un problema i esperen que el seu espai estigui aïllat del que ocuparan els electors que votaran al Mercat de Sant Antoni. No tenen intenció d’ajornar la represa de l’activitat i insisteixen que és un espai de menys de 400 m² a l’aire lliure i que, per tant, no creuen que suposi un risc de contagi.

No creiem que hi hagi problemes perquè el Mercat Dominical té unes entrades i el de Sant Antoni en té unes altres
Fuensanta García, presidenta del Mercat Dominical de Sant Antoni

García assegura que tenen el vistiplau de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona per reobrir en l’horari habitual, de 8 a 15 h, amb les mesures que ja han estat adoptant els darrers mesos.