Una desena de paradistes del Mercat Dominical del Llibre de Sant Antoni han inaugurat aquest diumenge estands al carrer de Tamarit. Després d’uns mesos ubicats al carrer de Manso, han tornat provisionalment a ocupar la vorera del carrer de Tamarit, un cop pacificat. Quan acabin les obres del Mercat de Sant Antoni, les parades s’instal·laran definitivament al voltant del recinte.

Entre els paradistes, hi ha diversitat d’opinions sobre la reforma de les parades situades al carrer de Tamarit. Alguns en fan una valoració positiva i consideren que s’han millorat els estands, tot i que n’hi ha d’altres que creuen que el trasllat s’ha fet “de manera molt precipitada” ja que, segons explica un dels professionals, “els accessos encara no estan del tot definits, les jardineres no estan tapades i la gent pot caure”.

D’altra banda, alguns paradistes coincideixen a afirmar que els successius canvis d’ubicació els han fet perdre clientela perquè amb el trasllat “després no ens troben”, destaca un dels venedors.

Un cop s’enllesteixi la reforma del Mercat de Sant Antoni, previsiblement al maig, les parades s’instal·laran definitivament al voltant del recinte, on estaven situades tradicionalment.