El gerent de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, Òscar Ubide, ha explicat que a partir d’aquest dijous començaran a fer venda a domicili sense cost, sobretot per a gent gran. Ubide ha fet aquestes declaracions en una entrevista al ‘btv notícies vespre’, de betevé. El Mercat de la Boqueria havia de celebrar el 180è aniversari aquest dijous amb una gran festa, que s’ha traslladat al 22 d’octubre degut a les mesures que s’han pres per frenar l’expansió del coronavirus.

Ubide ha explicat que unes quantes parades del Mercat de la Boqueria han decidit no treballar mentre duri l’estat d’alarma, però sí que continuen obertes les del producte més fresc. Tot i així, els comerciants s’estan plantejant tancar a partir de les 18 h, quan gairebé cap client ja no s’acosta a les parades.

Ubide ha remarcat que la ubicació del Mercat de la Boqueria, al centre de Barcelona, atreia turistes i molt clients d’altres parts de la ciutat que han deixat de venir. A més, han tancat els restaurants del voltant del mercat. Ubide ha explicat que “és una sensació estranya, de molta pena” veure el mercat en la situació actual per la crisi del coronavirus.