Aquest dijous comença la primera edició de Meet & Eat. Es tracta d’una ruta gastronòmica per 25 bars i restaurants de la Barceloneta, que oferiran, fins diumenge 28, tapes amb sabor mariner. Amb aquesta iniciativa es vol acostar els professionals del MWC i tothom qui ho vulgui a visitar el barri, de 17 a 21 h, després de la jornada al Congrés.

Els establiments que participen al Meet & Eat han elaborat una tapa dissenyada especialment per a l’ocasió i elaborada amb productes del mar, en homenatge al passat mariner de la Barceloneta. Per quatre euros ofereixen aquesta tapa i una copa de vi o cava.

El president del Gremi, Pere Chias, ha explicat que han hagut de seleccionar els 25 locals participants entre un gran  nombre d’interessats i ha destacat la qualitat de l’oferta. El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha dit que “els congressistes vénen al MWC també a experimentar” i ha apuntat que la ciutat és garantia d’èxit en gastronomia.

Els establiments que hi participen són: Bitácora, Segons Mercat, El nou Ramonet, Jai-ca, El Magatzem, L’arròs, La Fresca, Can Ramonet, La Peninsular, L’Òstia  Taverna, El Guindilla, Caballa Canalla, Can Ganassa, Toc de mar, Can Solé, Rebelot, Cal Chusco, Nusos, Vicino, La playa, Cal Pinxo platja, Tapa Tapa xiringuito, El Pacífico, Salamanca i Casino de Barcelona.

Aquesta ruta l’organitza el GSMA  (l’associació organitzadora del saló), la fundació Mobile Word Capital Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona i s’emmarca també dins de les activitats que se celebren amb motiu del títol per Catalunya com a Regió Europea de Gastronomia 2016.