Del DHUB a El Born Centre Cultural, i del Born a l’antic Hospital de Sant Pau. El 080 Barcelona Fashion ha portat les últimes tendències en moda al Recinte Modernista, obra de Lluís Domènech i Montaner, recentment reformat. Les desfilades tindran lloc en diferents espais, com el pavelló de l’administració, els antics quiròfans, l’antic convent o els jardins.

Com és habitual, la firma catalana Mango ha fet els honors i ha estat l’encarregada d’estrenar aquest escenari. En aquesta primera desfilada, però, no s’han vist propostes de cara a la temporada primavera-estiu de 2015 sinó el que es durà la temporada tardor-hivern d’enguany.

En l’agenda d’aquest dimarts, hi ha entre d’altres les desfilades de tres marques consolidades al certamen: TCN, Sita Murt, que enguany celebra 90 anys, i Desigual. Dimecres serà el torn de la moda infantil de Bóboli i els dissenys arriscats de Custo Barcelona.

La firma masculina Scalpers participa per primer cop en la setmana de la moda barcelonina i n’abaixarà el teló el pròxim divendres.