Pretén convertir-se en un esdeveniment de referència dins el sector de la neu i els esports de muntanya. Per això, al Let's Snow hi ha empreses que com Cau de Llops, que organitzen un taller de múixing. Aquest esport, poc freqüent a Catalunya, consisteix a pujar a trineus tirats per gossos nòrdics. TONI LOZANO, propietari de Cau de Llops "Per nosaltres el Let's Snow serà el tret de sortida, esperem, a la desitjada temporada de neu i és una manera de donar a conèixer que, a banda de pujar a esquiar a l'estació, també es pot conèixer els gossos i fer trineu." La fira busca entrar als plans de cap de setmana dels ciutadans, motiu pel qual és ple a vessar de tallers, com el d'aprendre a munyir una vaca, i zones d'aventura. Un rocòdrom o una pista de patinatge de 120 metres quadrats en són alguns exemples. Maneres de practicar esports de neu i muntanya sense sortir de la ciutat.

Els 42.000 metres quadrats que ocupa el Let’s Snow BCN al Poble Espanyol es reparteixen en espais d’oci i zones comercials. En aquest últim cas, les estacions d’esquí, oficines de turisme, agències de viatge i botigues especialitzades ofereixen les darreres novetats del sector de la neu i la muntanya. Fins i tot els visitants poden comprar els forfaits de temporada.

Experiències alpines al Poble Espanyol

A banda de ser un aparador per als professionals, la fira persegueix entrar als plans de cap de setmana dels ciutadans. Per això hi ha activitats d’oci programades. Un dels plats forts, per exemple, és el múixing. Aquest esport, que consisteix a pujar a trineus tirats per gossos nòrdics, es podrà practicar a través d’un taller al Jardí de les Escultures. Els visitants també podran experimentar amb altres esports de neu com l’eslàlom alpí en línia i el patinatge amb una pista de 120 metres quadrats.

Per abaixar el ritme i les pulsacions, el Let’s Snow BCN disposa d’una zona gastronòmica especialitzada en productes de muntanya. En la mateixa línia de calma, també es projectaran les millors pel·lícules de l’Skimetratge, el festival de curtmetratges d’esquí rodats als Pirineus.