Pot semblar que som en un carrer assolellat ple de terrasses. Però si ens hi fixem veiem que tothom porta vestit jaqueta i acreditació, l'inconfusible uniforme del congressista. Aquest és un dels vuit espais exteriors del Mobile pensats per relaxar-se, tastar la gastronomia, i continuar amb l'activitat. Però la combinació perfecta d'espai de treball i relax la trobem als "networkings gardens". Tenen connexió Wi-Fi i són l'escenari ideal per organitzar reunions i trobar-se amb clients en un entorn més agradable que els estands. L'Álvaro és el responsable d'IPCOM, una companyia ubicada a Miami que es dedica aplicar la tecnologia mòbil per donar solucions pràctiques a les empreses. D'aquí a pocs minuts tenen una cita en aquest mateix espai. ÁLVARO RAMÍREZ, IPCOM "Nos hemos reunido con varios de nuestros proveedores, a nivel de alta administración y efectivamente, ha sido muy provechoso." I encara hi ha espais més sorprenents: com aquesta bombolla. Aquí també es fan negocis, però a un altre ritme. ANDY BURGESS, congressista "És agradable venir una estona a relaxar-se. La major part del temps estem treballant amunt i avall. Jo crec que fem uns quants quilòmetres cada dia caminant entre els estands. No us penseu que sempre és tan relaxat com sembla ara." Hi ha qui, fins i tot, aprofita per fer una becaina. El Lucas, per exemple, que treballa a un punt d'informació. Diu que són moltes hores de peu, per això quan pot... LUCAS "Tinc algun descans durant el dia i pujo aquí 10 minuts a estirar-me una mica, per descansar simplement." I si dormir no acaba de funcionar, també poden posar-se a les mans d'aquests professionals. Un bon massatge pot ser definitiu per eliminar les tensions de la jornada.

Els jardins tenen connexió Wi-Fi i estan dissenyats per posar les coses fàcils als congressistes que van a corre-cuita tot el dia i necessiten treure el màxim de suc a la jornada. Però qui vulgui posar fre, també pot fer-ho en aquests espais. Es pot dormir, escoltar música o, fins i tot, reservar un massatge o simplement desconnectar al Jardí de Vitalitat, a un pas dels espectacles més intensos del congrés.

Si el que necessiten és una dosi d’adrenalina la poden trobar al Jardí Energètic. Experts donen un cop de mà als visitants per millorar el swing de golf, o fan que es deixin la pell conduint una cotxe de Fórmula 1 en miniatura. Fins i tot poden testar la força del seu xut de penal. Si tot plegat és massa intens, hi ha un servei d’àpats per recuperar forces i tornar a la voràgine del congrés.