Golondrina a Port

Després de més de tres mesos d’aturada per la crisi del coronavirus, les emblemàtiques golondrines tornaran a navegar pel litoral barceloní a partir d’aquest divendres. Segons l’empresa Las Golondrinas, “és un bon moment perquè els barcelonins recuperin la seva ciutat i els espais que normalment estan saturats de turistes”. En concret, el gerent Manel Roca ha explicat que navegaran “els models antics, les embarcacions clàssiques de fusta que molts barcelonins recorden de petits”, a més, també funcionaran els catamarans de fibra que permeten “gaudir de les vistes de Barcelona des del mar”.

Es tracta d’embarcacions que tenen “60 anys”. És per això que l’empresa posarà en maxa un nou servei de guies. Per exemple, els caps de setmana es faran visites guiades en què s’explicaran “històries i curiositats” relacionades amb els 300 anys de vida del port de Barcelona.

La flota de Las Golondrinas està formada per una embarcació ràpida, tres naus modernes de fibra i dues golondrines clàssiques de fusta.

Més de 130 any sense aturar-se ni un sol dia

Després de 130 d’història, l’empresa Las Golondrinas no s’havia aturat mai abans de la crisi pel coronavirus. Per la reobertura, s’han adaptat la durada de les sortides i els preus a la nova situació. Es navegarà amb menys gent a bord i es podran adquirir les entrades de manera anticipada al web de l’empresa.