Els clients de l'eix comercial de Barnacentre encara no poden fer les compres amb la targeta Barcelona Comerç. El Nadal és a sobre i és per això que l'associació reclama poder posar en marxa la iniciativa el més aviat possible. De fet ja fa 8 mesos que funciona a d'altres eixos, com és el cas de Sant Andreu. La reticència d'algunes franquicies a utilitzar-la és la causa principal del retard. Precisament avui s'han presentat les promocions per aquestes festes. La fundació Barcelona Comerç premiarà els clients de la targeta que facin una despesa superior a 600 euros durant aquesta campanya que va des de l'1 de desembre fins el 6 de gener.

La Targeta Barcelona Comerç, que s’obté de manera gratuïta, ofereix als clients que l’adquireixin promocions com descomptes a espectacles o subscripcions. La iniciativa és la primera targeta financera que té caràcter de ciutat i ha estat promoguda per la Fundació Barcelona Comerç conjuntament amb els eixos comercials de la ciutat i el suport de l’Ajuntament i La Caixa. Actualment, s’han emès un total de 19.000 targetes.

Per als comerciants, la targeta Barcelona Comerç suposa una rebaixa de les comissions que paga a les entitats financeres i això els permet destinar els diners a promocions i ofertes de fidelització.