Passejar per la Vila de Gràcia ens permet assaborir gustos d'arreu sense moure'ns de la ciutat. Ara, una nova gelateria ens apropa les especialitats de la Cerdanya com el iogurt, el mató tradicional o la mel de muntanya. Fins ara, Pyreneum només tenia una botiga a Bellver de Cerdanya, però des de fa un mes s'ha instal·lat a la ciutat amb gelats elaborats artesanalment amb productes del Pirineu català. STÉPHANE ORSONI, gelater "Tenim un gelat d'elaboració pròpia, però també d'identitat pròpia. Pel tipus de matèria primera, la feina que fem és alguna cosa molt específica. El gelat és un producte làctic, aquí tenim una producció làctica d'altíssima qualitat, jo estic a la Cerdanya, treballo únicament amb llet i nata fresques de la Cooperativa Cadí." Segons l'Stéphane, aquesta no és una idea nova. El gelater explica que als Alps ja fa molts anys que s'hi fan gelats, ja que la llet n'és el producte bàsic i a la muntanya es troba amb més qualitat i menys preu. Ara, un cop elaborats els gelats, també es poden tastar a Gràcia. STÉPHANE ORSONI, gelater "És un poble català enmig de Barcelona, hi tenim turisme, però també hi tenim gent del lloc, un ambient particular, molt producte natural... Aquí es troba producte biològic, es troba producte d'altres llocs del món també." Tot i que Pyreneum treballa amb els ingredients de la Cerdanya, també hi incorpora altres sabors més llunyans. D'aquesta manera, s'hi poden trobar combinacions amb les aromes de la vainilla natural de Madagascar i de Tahití o les xocolates d'origen.