La campanya de Nadal és a punt d’acabar i moltes botigues de joguines en fan balanç. Segons diversos establiments consultats per betevé, els jocs de taula i les nines que parlen català han estat els protagonistes de moltes cartes enviades als Reis d’Orient. La Laia Camina i Canta en Català ha estat una de les més venudes i, fa setmanes, que està exhaurida. També han destacat especialment jocs de taula com el ‘Fontanero Chapucero‘, ‘Don Listillo’ i ‘El Mentiroso’. Alguns botiguers ens expliquen que és impossible trobar-los des de fa mesos.

Els Reis d’Orient han intentat ser previsors, però cada any se’ls acumula feina a l’últim moment. Aquest diumenge, moltes botigues estan obertes -últim festiu obert de la campanya de Nadal- i hi ha força gent als eixos comercials, tot i que el dia amb més aglomeracions va ser el 24 de desembre.

Els botiguers asseguren que l’inici de la campanya de Nadal va ser fluixa, però que a partir de la segona quinzena es va intensificar el moviment en zones comercials com el centre de Barcelona.

El dia de Reis els comerciants podran descansar, però el 7 de gener comencen oficialment les rebaixes d’hivern i el diumenge dia 12 tornaran a aixecar la persiana.