Hotels i restaurants han estat fins a última hora confirmant les reserves del sopar de Cap d’Any. L’esclat de positius a causa de la variant òmicron i les darreres restriccions, tant d’aforament com de nombre de comensals, han fet trontollar les reserves fins a l’últim moment.

Els restaurants han buscat fórmules perquè aquest àpat sigui rendible, i han espaiat les taules perquè els clients estiguin més còmodes. També han aprofitat les bones temperatures, elevades per l’època de l’any, per encabir més comensals a les terrasses.

Els hotels també s’han hagut d’adaptat a les restriccions d’aforament

Els hotels amb sales més espaioses tenen més capacitat d’adaptació a les restriccions per aforament. El sopar, però, serà un pèl diferent al que havien plantejat inicialment. Començarà abans del que estava previst i acabarà després de les campanades, per respectar el toc de queda.

Teníem després una barra lliure, ball, i s’ha hagut de cancel·lar durava fins a les quatre de la matinada i ara acabarà a la una, tres hores abans i també teníem un altre sopar previst a l’altre restaurant de l’hotel i aquest s’ha cancel·lat
Santiago Martín, cap de Comunicació de l’Hotel Majestic


Malgrat les restriccions d’última hora, els hotelers reconeixen que la celebració d’enguany ha millorat respecte a l’any passat, quan els clients van haver de sopar abans de les 21 h i fer el raïm a les habitacions o a casa seva.

Tant restauradors com hotelers tenen clar perquè brindaran aquesta nit, per a un 2022 sense restriccions.