Són dies de molta feina pels hotels de Barcelona, especialment els situats a les zones més turístiques de la ciutat. Als entorns de la plaça de Catalunya, alguns hotelers han penjat el cartell de complet i, en general, l’ocupació ha estat molt alta. L’Exe de la Plaça de Catalunya, situat a la ronda de la Universitat, està complet aquests dies, una situació que també ha viscut algun d’aquests dies el Catalonia Plaza Catalunya, tot i que de mitjana l’ocupació ha estat del 95 %.

Altres hotels de la zona, com ara el Pulitzer i el Regina han omplert el 90 % dels llits, de mitjana. Una mica per sota s’ha quedat l’H10 Catalunya, amb el 78 % d’ocupació aquests dies de pont.

Turisme europeu

El perfil del visitant que s’allotja als hotels de la ciutat aquests dies de Tots Sants és, majoritàriament, europeu. Destaca especialment el públic de França i d’Itàlia, tot i que també s’ha notat força presència de clients alemanys. Aquest fet l’ha notat també Turisme de Barcelona, que detalla que el perfil del visitant que fa parada a Barcelona aquests dies és de mercats propers, és a dir, de la resta de l’estat espanyol, de França i d’Itàlia.

La Sagrada Família, plena de visitants

Un dels espais que més gent ha rebut aquests dies de festa és la Sagrada Família. Hi han anat molts turistes de la resta de l’estat i, en menor presència, d’altres punts d’Europa. Quan alguns dels visitants han sortit del metro i han alçat el cap s’han quedat sorpresos amb el temple.