Hotel Palace façana

A partir de l’1 d’abril, el Palace Barcelona tornarà a donar el servei d’allotjament. En el darrer any, aquest hotel centenari situat entre la Gran Via i el carrer de Roger de Llúria únicament tenia actiu el seu restaurant, des del setembre. Les habitacions, però, fa un any que estan tancades per la pandèmia, i només es van poder obrir durant uns dies per la temporada de Nadal.

Una app sense contacte personal

En aquest temps, el restaurant de l’hotel Rooftop Garden ha acollit diverses iniciatives culturals i gastronòmiques. També ha estrenat un web nou i han fet una aplicació perquè els clients puguin ser atesos sense tenir contacte personal, si així ho prefereixen.

Un hotel centenari

El Palace Barcelona va obrir les portes l’any 1919. Eren els moments en què Barcelona es transformava en una ciutat cosmopolita, a les portes de l’Exposició Internacional del 1929, que l’havia d’obrir al món. En aquell temps tenia 190 habitacions i 400 treballadors i va ser notícia per tenir bany i lavabo a les cambres. Va ser lloc de festes i grans esdeveniments socials, però no tot van ser flors i violes: va obrir coincidint amb la vaga de La Canadenca i durant la Guerra Civil va ser menjador social hospital de sang de la Creu Roja.