grossa sant jordi 2019

Actualització: el número premiat de la Grossa de Sant Jordi 2019 ha estat el 08766 de la sèrie 2 i s’ha venut en un estanc del barri del Carmel.

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2019 no es fa el mateix dia de Sant Jordi. Loteria de Catalunya fa el sorteig dissabte següent, el 27 d’abril del 2019. El sorteig de la Grossa serà a les 13 h del migdia. Aquest any no es podrà seguir, com és habitual, per TV3, perquè no hi ha una gala televisiva. Des de betevé seguirem minut a minut el sorteig de la Grossa de Sant Jordi amb els números premiats. Per primera vegada, la Grossa de Sant Jordi repartirà 2 milions d’euros i coincidirà amb la jornada de reflexió de les eleccions generals 2019.

Encara pots comprar un número per a la Grossa de Sant Jordi 2019, t’expliquem on i el funcionament del sorteig. Si esperaves que el sorteig fos per Sant Jordi, encara tens uns dies de marge, aprofita el dia dels llibres i les roses a Barcelona.

On comprar la Grossa de Sant Jordi

Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi del 2019 es poden comprar en qualsevol punt de venda habitual de la xarxa d’establiments associats a Loteria de Catalunya. En aquests punts també es pot demanar un número concret, ja que poden imprimir el bitllet al moment amb el número escollit, sempre que estiguin disponibles. També es poden adquirir bitllets a alguns supermercats per a aquest sorteig de Sant Jordi.

Quants números hi ha i com és el sorteig de Sant Jordi?

Hi ha 80.000 números a la venda, del 00000 al 79999, amb un total de 35 bitllets per número. Cada bitllet té un preu de 5 €. A part del número guanyador, també es premiaran les cinc xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i el posterior. També hi haurà un segon reintegrament. Cal recordar que els premis caduquen al cap de 90 dies després del sorteig.