mobile world congress 2022

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, vol que el Mobile World Congress 2022 se celebri amb presencialitat total, malgrat l’empitjorament de la pandèmia. En una carta publicada setmanes abans de l’inici de la nova edició del saló a Barcelona, Hoffman ha tret pit de l’estratègia seguida durant la fira del 2021, “garantint la seguretat” de treballadors, expositors i visitants. “Això i els avenços dels experts i els governs ens donen la confiança que podem tornar a reunir-nos amb seguretat el 2022“, ha insistit Hoffman.

L’organització del MWC només preveu canvis en el format si així ho exigeixen les autoritats espanyoles. En el text fet públic aquest dilluns, Hoffman augura que la fira i el món en general haurà de fer front als efectes de la covid “durant els pròxims anys” i, per això, reafirma la presencialitat del Mobile World Congress. En aquest sentit, el conseller delegat de GSMA fa una crida al “lideratge responsable” dels governs per mantenir “segures” la indústria, l’economia i la societat tecnològiques.

“La nostra determinació de tornar a reunir la indústria és indestructible“, apunta John Hoffman.

El MWC defensa Barcelona com a llar del saló

El dirigent de GSMA ha aprofitat el seu escrit per agrair tant els responsables de Fira com l’Ajuntament de Barcelona. “Barcelona és realment la llar del MWC, i la seva atracció gravitacional és forta“, assegura Hoffman, qui s’ha dirigit al sector per animar-los a participar presencialment en la propera edició, que es farà entre el 28 de febrer i el 3 de març. L’any passat, el MWC21 va reunir 20.000 visitants (molt per sota d’edicions anteriors) i 100.000 usuaris diaris en línia.

Si bé no hi ha previsió d’assistència per aquest 2022, enguany el Mobile World Congress preveu reunir 1.500 expositors a Fira de Barcelona, amb assistents provinents d’uns 150 països en total. “Durant els quatre dies, es veurà la vibració, l’abast i la diversitat que col·loca el MWC en l’avantguarda de la innovació que aborda els reptes crítics a tota la societat”, defensa Hoffman.