grossa sant jordi 2019

Actualització: el número premiat de la Grossa de Sant Jordi 2019 ha estat el 08766 de la sèrie 2 i s’ha venut en un estanc del barri del Carmel.

La Grossa de Sant Jordi torna un any més coincidint amb aquesta diada. La Grossa de Sant Jordi del 2019 arriba, a més, amb una novetat. El joc de loteria creat per Loteria de Catalunya repartirà amb un sol bitllet de cinc euros un premi de 2.000.000 d’euros —quan les cinc xifres i la sèrie coincideixin amb les extraccions del primer sorteig. Fins ara, el premi era de 100.000 per al bitllet guanyador.

Després de tres anys de vida, el sorteig de la Grossa de Sant Jordi passa de ser un sorteig ordinari amb un premi de 10.000 euros a un sorteig extraordinari de dos milions d’euros per a un únic bitllet de cinc euros —a la Grossa de Cap d’Any del 2018 els bitllets costaven 10 euros i va deixar tres milions d’euros a Santa Caterina.

El sorteig de Sant Jordi d’aquesta loteria catalana es farà el dissabte 27 d’abril del 2019 (aquest any coincidirà amb la jornada de reflexió d’unes eleccions generals).

On comprar la Grossa de Sant Jordi

Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi del 2019 es poden comprar en qualsevol punt de venda habitual de la xarxa d’establiments associats a Loteria de Catalunya. En aquests punts també es pot demanar un número concret, ja que poden imprimir el bitllet al moment amb el número escollit, sempre que estiguin disponibles. També es poden adquirir bitllets a alguns supermercats per a aquest sorteig de Sant Jordi.

Quants números hi ha i com és el sorteig de Sant Jordi?

Hi ha 80.000 números a la venda, del 00000 al 79999, amb un total de 35 bitllets per número. Cada bitllet té un preu de 5 €. A part del número guanyador, també es premiaran les cinc xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i el posterior. També hi haurà un segon reintegrament. Cal recordar que els premis caduquen al cap de 90 dies després del sorteig.