El Gremi de Restauració defensa que els establiments tinguin un paper protagonista aquestes festes de Nadal i reivindica els locals com a espais segurs. El director de l’entitat, Roger Pallarols, creu que han de poder recuperar una relativa “normalitat” després de les dificultats que han hagut d’afrontar durant la pandèmia.

Pallarols s’ha referit a les paraules del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i també de diversos responsables sanitaris, que han recomanat anul·lar els sopars d’empresa. Adverteix que aquestes declaracions “ningú no les rep bé”. Creu que la ciutadania “és adulta” i que ja sap com s’ha de comportar. Afegeix que la majoria de reserves que s’han cancel·lat fins ara són de grups grans, però que la resta es mantenen. Malgrat tot, reconeix que és normal que els responsables sanitaris demanin prudència davant l’augment de contagis d’aquesta sisena onada.

Una campanya anima a celebrar Nadal als restaurants de Barcelona

Els restauradors han presentat aquest dilluns un anunci per incentivar el consum als restaurants de la ciutat aquestes festes. En l’espot, que té una durada de quatre minuts, es reivindica el paper dels professionals i la importància del relleu generacional en els negocis. S’explica la història d’un negoci familiar que lluita per mantenir-se i alhora modernitzar-se. Entre els protagonistes hi ha els actors Pep Cruz, Mercè Arànega, Paula Malia, Mont Plans, Jordi Ríos, Mònica Pérez i Pep Sais.