xef cuiner preparant un plat

El Gremi de Restauració de Barcelona ha denunciat “el tancament encobert” que, asseguren, “pateix el sector des del 21 de desembre”, quan van entrar en vigor les restriccions actuals per la pandèmia del coronavirus. Els restauradors diuen que aquestes mesures només permeten a bars i restaurants obrir 4,5 hores. Per aquest motiu, des del Gremi demanen “recuperar l’horari ininterromput, almenys fins a les 20 h”.

Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona, lamenta que “és impossible sobreviure treballant tan poc, no surten els números”. De fet, la vigència de les restriccions actuals finalitza el 7 de febrer, però el Departament de Salut ja ha anunciat que no preveu un relaxament notori després d’aquesta data.

Contacte amb els partits pel 14-F

El Gremi ha explicat que mantindrà un contacte amb el diferents partits polítics que concorren a les eleccions el 14 de febrer. Pallarols ha dit que els preguntaran “de quina manera preveuen estabilitzar el funcionament dels bars i restaurants des d’ara mateix fins que l’extensió de la vacuna permeti relaxar les mesures”.