En el segon dia d’obertura dels centres comercials s’han reduït les cues respecte al primer dia i els establiments utilitzen els descomptes com a reclam per atreure el màxim de clients. Els responsables de les botigues esperen que la situació actual després del tancament pel coronavirus ja sigui definitiva. Assenyalen que aquests primers dies gran part dels clients també aprofiten per retornar alguns regals de Nadal. Tot i això, els comerciants es mostren positius amb l’afluència de públic i també amb les vendes.

Algunes botigues de roba aposten per grans descomptes, sobretot per la temporada d’hivern, que es troba en el seu tram final. D’altres ja es posen a vendre roba de la temporada de primavera. Algunes promocions arriben a rebaixar el 70 % el producte, i d’altres inclouen ofertes de 3×2. Entre alguns comerciants, la sensació és que cal recuperar el terreny perdut, després de set setmanes amb les persianes abaixades.

Reclamen obrir el cap de setmana

Els centres comercials encara volen corregir alguns serrells, com poder obrir els dissabtes i no retallar espai a les botigues de més de 400 metres quadrats. L’altre gran objectiu passa per no deixar pel camí els restauradors dels centres comercials, que encara no poden obrir. Asseguren que han estat el grans damnificats i oblidats pel Procicat.